Vi tilbyr :
Varene kan også hentes kostnadsfritt på vår adresse.
*Prisgaranti! Vi skal være billigst og har derfor prisgaranti. Du finner ikke produktene billigere enn hos oss!
*Faktura eller delbetaling fra Klarna.

 

Levering

Normal leveringstid er fra ca 2-8 dager fra bestilling. Avhengig av om varen er på lokalt lager eller fjernlager. Ordre sendes alltid samlet om ikke annet er avtalt. Varene vil bli sendt enten til ditt lokale postkontor/butikk eller hjem på dør avhengig av størrelse på ordre. Postkontoret/Postnord gir deg beskjed når pakken kan hentes. 

Haster det med å varene? Ta kontakt med oss før bestilling får å få lagerstatus. Vi tilbyr også levering hjem på dør mot ett tillegg i pris. Ta kontakt med oss for mer informasjon, enten på telefon, epost eller på chaten.

Bestilling av varer som vi ikke har lokalt, og som gjøres før onsdag morgen blir sendt fra oss tirsdagen etter. Hvis bestillingen kommer etter onsdag vil varene bli sendt tirsdag 12 dager etter. Dette er grunnet levering fra vår leverandør hver tirsdag.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

 

Det er også mulighet for å hente varene på vårt lager i Drammen. Hvis du velger dette alternativet vil du få en mail når ordren er klar til avhenting.

Betaling

Vi aksepterer betaling med Visa/mastercard eller forskuddsbetaling til vår konto.
 
Ved hent selv er det ingen frakt eller gebyrer.
 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .